Wil jij het verschil kunnen maken en echt de voordelen van Wi-Fi 6 benutten? Profiteer dan nu van de 4+1 promo van Alcatel-Lucent Enterprise en ontvang een gratis Wi-Fi 6 access point op bundels van 5 stuks. Zorg er als ICT-partner voor dat je net die laatste push kan geven om het project te starten, zodat je klanten kunnen profiteren van de beste Wi-Fi technologie.

De OmniAccess Stellar AP1301 is uitgerust met dubbele radio's op de 2,4 Ghz/5 Ghz band voor Wi-Fi clients met High density en is voorzien van een verbeterde WLAN-technologie met RF Radio Dynamic Adjustment, een Wi-Fi architectuur met distributed control, veilige netwerktoegangscontrole met Unified Access, ingebouwde applicatie intelligentie en analytics.
  • Orthogonal frequency division multiple access (OFDMA) waardoor meer clients tegelijkertijd hetzelfde kanaal kunnen gebruiken, wat de efficiëntie, latency en throughput verbetert.
  • Multi-user multiple input, multiple output (MU-MIMO) waardoor meer gegevens tegelijk kunnen worden overgedragen en een access point een groter aantal gelijktijdige clients aankan.
  • Target Wake Time (TWT) maakt Wi-Fi CERTIFIED 6 apparaten energiezuiniger.
  • Biedt verbeterde beveiliging met WPA3.
  • Kan in drie verschillende modes worden geïmplementeerd, met slechts één softwareversie, waardoor de IT-activiteiten worden vereenvoudigd.
Deze promo is alleen verkrijgbaar via erkende distributeurs. Gebruik de promocode WiFi6bundle bij het aanvragen van een offerte om gebruik te maken van deze promotie.

Wil je dat wij de aanvraag doorzetten naar één van onze erkende distributeurs? Vraag hem dan nu direct aan!Voorwaarden:
Deze promotie is geldig t/m 31 december 2023 en geldt alleen op bundels van 5x AP1301’s. Deze promotie kan alleen aangevraagd worden op basis van een offerte en is niet geldig op ons NaaS-aanbod. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het afwijken van tekst of afbeeldingen. Is geldig zolang de voorraad strekt en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen/discounts. Is exclusief ‘logistic fees’. Alcatel-Lucent Enterprise is gerechtigd deze promotie op elk gewenst moment te wijzigen of op te schorten.

ALE International | 32 avenue Kléber | 92700 Colombes, France
ALE USA, Inc. | 2000 Corporate Center Drive | Thousand Oaks, CA 91301, USA
Click here for: Terms of Use and Privacy Statement.